Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nu så!

Av Kicki 11:50 6/2 2007 | 2 kommentarer

Igår öppnade jag mitt romanmanus. Och började läsa, ändra, skriva, hålla koll på tidsaxeln, täppa till logiska luckor och skriva om. Det var roligt och kändes bra!
Men när jag nu idag ska öppna dokumenten igen behöver jag börja om på nytt! Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde och läste igår utan måste börja omarbeta redan från kapitel ett.
Det har jag inte tid med. Ska jag behöva börja från kapitel ett varje gång jag slår på datorn, måste jag ju jobba dygnet runt med detta, jag kanske inte ens kan sova?

Det kanske är ett alternativ jag får ta under övervägande. Jag kanske får ta in på hotell och stänga av mobilen, isolera mig och leva på room service som jag gjorde när jag började detta oväntat krångliga och tidskrävande projekt.

18 februari ska jag vara klar, har jag sagt till förlaget. Sista februari har de sagt. “Men det viktigaste är att du är nöjd.” Snällt av dem, men jag kan inte jobba utan deadline. Kanske blir deras storsinthet min (romans) död.

Kommer Kicki någonsin att bli klar med sin roman?
 • Lägg till ett svarsaletrnativ
Visa resultat

(Jag har hittat en ny funktion på frågesporten. Du ska nu kunna lägga till ett eget svarsalternativ!)

Sparad under: Jobb2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Julia

  6/2 2007 @ 19:05

  Hm, jag la till ett nytt svarsalternativ och tryckte på enter efter att ha skrivit färdigt texten. Och nu visar den på 8 % på alla alternativ. Sorry! Vet inte vad som gick snett. Hoppas Sam kan fixa.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Julia

  6/2 2007 @ 19:07

  Eller äsch glöm det, det stämmer inte alls med att alla visar 8%. Jag ser i syne nu när jag är influensig. Hoppas allt funkar som det ska.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4657 to the field below: