Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Månadens finaste nagellack…

Av Kicki 17:51 8/9 2006 | 2 kommentarer

… köpte jag i februari, efter att ha sett det på bild i Tatler.
Först var jag på Åhléns City och NK innan jag fick veta att Versace inte längre för makeup i Sverige. Sedan gick jag runt flera dagar i Paris utan att hitta det. Men så kom jag på genidraget att gå till Versace-butiken – och började i fel ände av Rue St Honoré. Jag gick och gick. Det var kallt – efter ett tag tappade jag känseln på framsidan av låren, så där som man gör när man bara har jeans på sig och det är nollgradigt ute.
Efter en tvåtimmarspromenad kom jag äntligen fram – bara för att få veta att Versace-butiken inte längre sålde sina egna skönhetsprodukter. Men jag fick också adressen till ett parfymeri som gjorde det. Ytterligare 20 minuter i samma riktning.

Till slut kom jag fram till Parfumerie Isis på rue de Ponthieu.
Självklart låg det på baksidan av mitt hotell.


Nagellack i “Midnight Blue”, Versace.

En del tycker jag är konstig som gör mig så mycket besvär “bara för ett nagellack”. Jag förstår inte det där “bara”. Vill man ha något så vill man väl ha något?

Sparad under: Shopping,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Blå nagellack

  31/10 2008 @ 11:02

  […] I dessa tider av Blue Satin (Chanel-nagellack) är jag glad att jag redan har det perfekta blå nagellacket: Mitt Versace i “Midnight Blue”.  Det tog mig tre kilometer, två timmar och ett par förfrysta lår att hitta det, men det var det värt (läs mer här). […]

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Bjooti – Sminkblogg » Blog Archive » Sommarfavoriter 2009

  22/7 2009 @ 14:31

  […] så rädd om detta snart uttorkade lack att jag har snålat. Och snålat. Döm om min glädje när Aaron De Mey har lyckats skapa ett lack till höstens Declaring Indigo-look, som kan vara om möjligt ännu finare blått än Versaces. Kommer i butik i mitten av […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7654 to the field below: