Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Spårket är åt hällvete

Av Kicki 18:24 21/8 2009 | 1 kommentar

gyningochhallberg.jpg
Jonas Hallberg och Carolina Gynning.

Du läser säkert Gynnings blogg. Men om du nu inte gör det måste jag visa den här fantastiskt roliga intervjun med stylisten Jonas Hallberg. Jag gillar Gynning som fan, hon är rolig, snygg och driven – hon kan bara inte skriva.

Det kan heller inte Jonas Hallberg.

Intervjun är ett fantastiskt exempel på när en ordblind leder en ordblind:

Intervju med Jonas Hallberg Veckans Superstar: Jonas Hallberg är Hollywoood stjärnornas favoritstylist. Några stjärnor som han förhöjer skönheten på är Cameron Diaz, Megan Fox, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Catherine Zeta Jones, Sharon Stone….etc…etc…etc….Pendlar mellan Hollywood och Stockholm. 

 

FRÅGOR TILL JONAS:

 

Vilken var din första katasrof i livet? Oh my god!!!! det är sååååååå många!!!!! Min första riktiga disatern jobbmässigt  var när jag glömde att det  satt kvar en prislapp kvar på ett par skor under en visning. DET ÄR EN DISASTER I MIN VÄRLD!!!!( Det händer tyvärr ofta i Sverige, skärpning Sweden).

 

Hur lärde du dig vad du kan göra och vad du inte kan göra?Jobbade som assistent till några freelans stylister det är verkligen a och o att man jobbar med OLIKA stylister för att hitta sin egen stil allt ifrån klassiko till crazy bananas.

Jag är otroligt dålig på siffror så fatade tidigt att jag inte kunde räkna något annat än Loubotain skor och Versace klänningar!!!

 

Vad är framgång?   Pengar, Respekt, Lycka, BRA SEXLIV!!!!

 

Du träffar en massa Hollywood stjärnor, är dem verkligen helt normala?Många ja….vissa e helt koko…vissa människor är snälla utan sitt entorage av publisister, asisstenter ,agenter etc.

 

Hur botar du en bakfylla?Börjar dricka igen ett glas skumpa e aldrig fel Ha,ha,ha,Annars väljer jag  Resorb.

 

Om du fick hångla med vem fan du ville, vem väljer du då? Jag skulle vilja Gang- Banga med Italien stallions i DG annons.

Sparad under: Kändisar,Media1 kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7139 to the field below: