Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Partypanik

Av Kicki 8:59 19/8 2009 | 6 kommentarer

Det är inte bara jag som har festångest. Fick följande mail från en festdeltagare som visserligen inte har väder-ångest men väl garderobspanik:
“Jag kommer antagligen att komma naken. Har rivit ut alla kläder ur garderoben och typ slängt allt. Hoppas det är OK.”

Jag säger: Självklart OK. Blir säkert en rubrik någonstans och all publicitet är bra publicitet.

Sparad under: Ingen kategori6 kommentarer »

6 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Tilla

  19/8 2009 @ 9:28

  Åh vad roligt med fest!
  Nakenchocker vore ju roligt, det var länge sen det stod nåt om det i tidningarna :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina (bjooti)

  19/8 2009 @ 10:54

  HA HA HA!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Malin

  19/8 2009 @ 13:58

  Och jag fastnade i en klänning när jag försökte prova något att ha på mig i morgon!!!
  Om någon undrat var jag hållit hus i eftermiddag…
  Där stod jag i provhytten och slet och drog – upp, nej. Ner, nej. Upp, nej, ner nej, upp nej, ner nej, upp nej, ner nej.
  Om ni undrar varför jag kommer med en klänning som sitter hoprullad mitt på kroppen liksom och varken täcker något där uppe eller nere.
  Naken kanske är att föredra?

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jessica

  19/8 2009 @ 15:30

  Hmm, och jag är rätt mkt med barn just nu så inget, inget passar. Men, jag har köpt sjukt snygga skor så jag kanske sympatiserar med deltagaren som skrev inlägget med det undantaget att jag samtidigt försöker balansera alla nya kilon på höga nya klackar….

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  19/8 2009 @ 22:54

  Kläderna? De har jag ingen ångest för. Det är ju en beautytillställning, så sminket däremot, är jag lite nervös över. Jag funderar på lösögonfransar och mattorange läppstift. Eventuellt blir jag jävligt edgy och dunkar in vinröda läppar och nån knasögonskugga. Men att leka med nytt smink samma kväll man ska på galej kan vara en jävligt dålig idé… Hmm. Jag sällar mig till skaran som lagt på sig i sommar, kommer inte i så mkt av mina fina plagg. Går därför all in på snygga skor. De kan jag fortfarande ha! Och så jävligt mycket smink. Då glömmer folk att man inte har nåt skoj på sig i övrigt.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8182 to the field below: