Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Fina lunchdejten Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Fina lunchdejten

Av Kicki 12:24 13/8 2009 | Kommentera!

090813a.JPG
Kinas Moskva-blogg hittar du här.

Jag lunchade med fina Kina. Vi har inte känt varandra så länge, men vi har gillat varandra sedan första början. Jag är mycket ledsen att hon inte kan komma på Daisy Beautys släppfest nästa vecka, men hon bor i Moskva för det mesta så det går inte.

Det retliga är att hon kommer till Stockholm på fredag morgon och festen är på torsdag kväll. Känner man då inte att man kan boka om sitt flyg och flyga sexton timmar tidigare? Jo, det tycker jag. Skit samma att det kostar 2500 kronor.

Om du tycker som jag, posta följande kommentar på Kinas blogg: “Kina, du må vara både smart och snygg, men just nu känner jag inte att du förstår ditt eget bästa. Självklart ska du boka om ditt Aeroflot-flyg och dimpa ner i Stockholm redan på torsdag den 20:e så du kan gå på Daisy Beautys släppfest. Kicki kanske förlåter dig om du inte kommer, men du kommer aldrig att förlåta dig själv. Do it.”

Sparad under: Media Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1226 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110