Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Fina lunchdejten

Av Kicki 12:24 13/8 2009 | Kommentera!

090813a.JPG
Kinas Moskva-blogg hittar du här.

Jag lunchade med fina Kina. Vi har inte känt varandra så länge, men vi har gillat varandra sedan första början. Jag är mycket ledsen att hon inte kan komma på Daisy Beautys släppfest nästa vecka, men hon bor i Moskva för det mesta så det går inte.

Det retliga är att hon kommer till Stockholm på fredag morgon och festen är på torsdag kväll. Känner man då inte att man kan boka om sitt flyg och flyga sexton timmar tidigare? Jo, det tycker jag. Skit samma att det kostar 2500 kronor.

Om du tycker som jag, posta följande kommentar på Kinas blogg: “Kina, du må vara både smart och snygg, men just nu känner jag inte att du förstår ditt eget bästa. Självklart ska du boka om ditt Aeroflot-flyg och dimpa ner i Stockholm redan på torsdag den 20:e så du kan gå på Daisy Beautys släppfest. Kicki kanske förlåter dig om du inte kommer, men du kommer aldrig att förlåta dig själv. Do it.”

Sparad under: Media Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3379 to the field below: