Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Tryouts Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Tryouts

Av Kicki 8:26 13/8 2009 | 1 kommentar

hallaholly.jpg
Hallå Holly?

Igår och i förrgår hade jag en möjlig praktikant här, Ellinor. Jag gillade henne. Idag och imorgon ska en annan möjlig praktikant, Holly, komma. Holly har fotobakgrund och det är spännande. Min Linnéa slutar nämligen på fredag så jag letar någon som kan ta hennes praktikplats. Linnéa är själv mycket engagerad i sökandet efter en ny praktikant, vi tror att vi kommer att hitta en riktigt trevlig.

Men nu tror jag Holly har fått fel på kompassen för hon skulle ha varit här klockan 09.00. (Bloggklockan går fel, den visar en timme tidigare än det verkligen är. Så klockan är nu 09.26.)

Uppdatering 10.04: Jag och Holly hade inte kommit överens om en tid, visade det sig, så det var inte det som avgjorde att Holly inte passar som praktikant här i mitt organiserade kaos.

Sparad under: Media1 kommentar »

1 kommentar »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Estelle

  13/8 2009 @ 15:12

  Hej Kicki!

  Skulle bara höra om du fått min ansökan? Man vet ju aldrig vad som kan hända på vägen.

  Mvh
  Estelle

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5616 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110