Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Världens sämsta utlånare

Av Kicki 9:15 11/8 2009 | 1 kommentar

090811.jpg
Snart dags att se den igen!

Jag är världens sämsta på att låna ut grejer. Eller, jag är jättebra på att låna ut grejer, men kommer sedan inte ihåg till vem jag har lånat ut. I Göteborg i helgen fick jag DVD:n “Breakfast at Tiffany’s” från Sofia. En jättefin present, tyckte jag, tills jag fick veta att det var min film som hon hade lånat någon gång för länge sedan.

Förra veckan snackade jag och Uffe om “Sex & The City” och att han inte har sett tv-serien.
“Du kan låna den av mig, jag har den på DVD”, sa jag.
“Jo, jag vet. Jag har redan lånat den och den är hemma hos mig”, sa Uffe.

Nu undrar jag bara vem som har min första “Grease”. (Jag har två. Jag har nämligen köpt en ny för att jag inte kom ihåg vem som hade lånat den.) Och har du någon annan film som är min, hör av dig! Jag kommer förmodligen inte ihåg att du har den.

Sparad under: Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Hedvig

  11/8 2009 @ 12:54

  Ha, det var ju faktiskt jag som gav den till dig för mååånga år sedan. Kul att du gillade att få den igen.
  Och jag kunde inte vara med på Madonna, för jag jobbade istället: http://www.braxonfood.se/?p=2203.

  Kram!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9387 to the field below: