Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Hälsning från Göteborg!

Av Kicki 14:20 9/8 2009 | Kommentera!

bild-1.jpg
Bakre raden fr v: Ingrid, Frida, vår värdinna Sofia. Främre raden fr v: Clara, jag
.

Sofia är ett proffs. Rosédunken i kylen och Madonnas låtlista från igår på Spotify. “… than the ray of light, oaaa, oaaa, oaaa” sjunger hon til exempel just nu.Jag dricker kaffe och försöker att inte känna att jag sov fyra timmar i natt och ungefär sex timmar per natt hela den gångna veckan. What are you waiting for? Nobody is gonna show you how.

Sparad under: Personligt Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4374 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125