Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Fika 1 Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Fika 1

Av Kicki 8:26 9/8 2009 | Kommentera!

fika1.JPG
Första fika: Cashewnötter, två Ramlösa, nektarin och en Gott och blandat till mig. Kaffe och en ljuvlig pestomacka samt Daim till Ingrid.

Sedan vi klev ombord för sextiofem minuter sedan har Ingrid tjatat om att vi ska fika. Hela resan, oavbrutet. Kaffe, nötter, mackor, bullar, godis och kanske lite chips. Hon är det perfekta resesällskapet!

Jag djupdök just i godispåsen, Ingrid svalde just sista tuggan av sin macka. Nu ska vi gå till bistron och köpa lunch.

Linda Rosing, släng dig i väggen! Dina matvraksfasoner är inget att skryta om! Jag och Ingrid kan äta dig under bordet. Och en av oss är inte ens gravid.

Sparad under: Mat,Personligt,Resor Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7222 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110