Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vad är det här?

Av Kicki 6:28 9/8 2009 | 1 kommentar

090809.jpg
En tjej på språng.

Godmorgon! Jobb igår, Madonna idag. Nu ska jag teleportera mig ner till Göteborg, inte bara för att se her madjesty utan också för att hinna säga hej till Drinkar & Män-tjejerna som jag inte har sett alltför mycket av de senaste åren. Särskilt inte Sofia, som bor i Götet och är den som ska husera oss. Sofia har slutat blogga, och det är synd för hon är precis lika smart och rolig som hon verkar. Andra tjejer jag ska få träffa ikväll är Clara, Ingrid (min gudson Joels mamma) och Frida (Adas mamma). Jag hade också trott att Sissi och Hedvig skulle dyka upp, men så verkar inte vara fallet. Och Mari var där igår med sitt jobb.

Jag har packat kameran, så förhoppningsvis kommer fina bilder upp senare idag eller imorgon! Inte på Madonna, då, utan på mina girls.

Sparad under: Nöje,Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6980 to the field below: