Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Praktikplats – igen Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Praktikplats – igen

Av Kicki 13:55 3/8 2009 | 1 kommentar

Min praktikant Linnéa ska fortsätta att jobba med mig, men det finns ändå saker att göra. Enkla saker, till en början, men också svårare uppgifter att växa in i. Så därför lägger jag återigen ut förfrågan om en praktikant:


Här jobbar jag. Bland annat.

Skrivande praktikant sökes!

I mitt arbete som frilansjournalist skriver jag för flera av Sveriges ledande tidskrifter, bland annat Chic, Femina, amelia, Aftonbladet, ToppHälsa och Queen. Jag täcker ämnen som mode, relationer, hälsa, psykologi och trender. Men mest skriver jag om skönhet, bland annat som skönhetsredaktör för härliga Svensk Damtidning. Jag är även tillfälligt inlånad som redaktionell coach för Sveriges enda tonårsmagasin Frida. Tidigare har jag varit chefredaktör på SOLO, redaktionschef och fackchef på Vecko-Revyn och specialtidningschef på amelia.

Jag söker en praktikant som kan börja hos mig mot mitten/slutet av augusti. Du ska vara stresstålig, social, skrivkunnig och flexibel. Du ska vara intresserad av populärkultur, mode och mest av allt av skönhet. Du måste vara målmedveten, ödmjuk och intresserad av att utveckla ditt skrivande. Du ska sluka media i allmänhet och tidskrifter i synnerhet. Som person är jag driven, framåt, rolig och generös. Jag ställer höga krav på både mig själv och andra, och ger också gärna andra möjlighet att utvecklas och lära sig. Beroende på hur länge din praktik varar, kommer du att antingen lära dig mer om media och redaktionellt arbete, eller utvecklas till en fullfjädrad reporter.

Arbetet går ut på att organisera vardagsarbetet, inklusive de hundratals skönhetsprodukter som passerar mitt kontor varje månad, samt att göra research och skriva egna texter. Du behöver ha en mediautbildning och viss skrivvana. Du måste vara säker på att du vill jobba som skrivande journalist, annars är praktiken bortkastad för mig och framför allt för dig själv.

Praktiken kommer att pågå enligt ök på heltid.

Intresserad? Hör av dig till mig med personligt brev, CV och textprover.

Sparad under: Jobb1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Tilla

    4/8 2009 @ 6:37

    Åh! Jag önskar jag hade all tid i världen så jag kunde söka det här!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9224 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110