Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Ser fram emot torsdag

Av Kicki 6:48 3/8 2009 | 1 kommentar

090802.jpg
Ett munsår är på väg också

Idag ska jag vara på Frida, imorgon också. Vi håller på med nummer 18, som ska vara klart för att tryckas på onsdag. Omslaget är mitt favoritomslag sedan jag började, det kommer att sälja dödsbra, I know it. Men ikväll och imorgon kommer det att bli långa dagar för att göra klart det som ska vara klart.

På onsdag ska jag träffa min kompis Thérese och ta en drink. Jag ser sjukt mycket fram emot att få en anledning att sminka mig. Jag har inte haft mascara på tolv dagar nu.

Sparad under: Jobb1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Therése

    3/8 2009 @ 9:45

    Tjoho, it’s gonna be lovely! :)

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9579 to the field below: