Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Hälsning från Venedig

Av Kicki 7:19 30/7 2009 | 2 kommentarer

venedig1.JPG
Frukost dag 1 i Venedig.

venedig2.JPG
Suckarnas bro är numer Sisleys bro.

venedig3.JPG
Utanför San Marco-kyrkan.

venedig4.JPG
Sam är så fin, så fin
.

venedig5.JPG
Vaporetti, gondoler, taxibåtar – vanligare än bilar och cyklar
.

Vi är hemma. Veckan gick fort, var intensiv och innehöll Venedig, Lago Maggiore, Verona, Parma, en överhettad AVIS-bil, Cinque Terre, Lago Como, Lago Lugano och Milano. Den innehöll också flera sorters salsiccia, ett par minnesvärda restaurangbesök och sköna balkongsittarkvällar med hemlagad mat. Och då har jag inte ens kommit in på shoppingen i designeroutleten Foxtown, sex mil norr om Milano (men jag kan avslöja att jag kom hem med en Fendi-kasse, moahahahahaha!).

Nu är jag tjock, trött… och stressad. Jag håller på med ett jätteprojekt som inte blir klart så fort som det ska jag vill att det ska. Ser fram emot några helgers jobb framöver, kommer förmodligen bara att ha en enda dag ledig under augusti – den 9:e när jag ska se Madonna i Göteborg. Så om jag bloggar dåligt så får du förlåta mig. Du kommer snart, när mitt jätteprojekt blir klart, att förstå varför.

Sparad under: Jobb,Resor2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av glamqueen

  31/7 2009 @ 13:54

  Låter som en busy vecka! Vad är det med Italien som gör att man ser helt kär ut på fotona?

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  31/7 2009 @ 17:54

  Man ÄR kär. Simple as that.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1731 to the field below: