Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Halsning fran Venedig

Av Kicki 8:11 24/7 2009 | 1 kommentar

Flog till Milano, bilade till Venedig, har hangt har ungefar 36 timmar. Har gatt och gatt, och packar nu ihop bilen for att dra vidare till Monterosso (Cinque Terre). Jag och mitt ressallskap har annu inte bestamt om vi ska kora via Venedig, eller bara stanna i sma pittoreska, toskanska byar pa vagen.  Eller kora direkt och satsa pa att hinna bada pa stranden i eftermiddag. Vi far se. Forst ska ressallskapet packa och komma ner fran rummet. En ar namligen risig i kistan, en annan snigelsnabb, sa jag och Sam vantar i hotellobbyn och forsker att vara talmodiga och snalla. Folk rar ju inte for att de har atit ett daligt skaldjur.

Har bara testat tre sorters salami (Felinon har smakar inte alls som hemma) men ser fram emot mer intensitvt korvatande i Monterosso nar vi har en lagenhet med kok och far handla mat sjalva pa supermercadon.

Venedig ar finare an sist jag var har. Har inte sett nagra doda duvor eller PET-flaskor  i kanalerna den har gangen, bara ett par rattor.

Bast av allt: Igar hittade vi en restaurang med fragolino (smultronvin).

Sparad under: Mat,Resor1 kommentar »

1 kommentar »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina (bjooti)

  24/7 2009 @ 14:24

  Mmmm…smultronvin.

  Har precis läst ditt fun, fearless, females jobb i Cosmo. Älskart. Och igår kväll låg jag vaken till halv tre och sträckläste Frida (nr 14 och 15) – de var ju toppen ju. Jag ska börja stå på ICA och tvinga folk att köpa Frida. Att läsa Frida efter alla dessa år var lite som att komma hem. Åh!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5470 to the field below: