Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Oemotståndligt Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Oemotståndligt

Av Kicki 19:05 19/7 2009 | 1 kommentar

Även om jag är språkpolis och inte kan gå in på en restaurang där menyn i fönstret är felstavad, försöker jag vara förlåtande mot personer som inte har fått samma inställning till språk och skrivande som jag. Jag förstår att bloggar får vara felstavade, i alla fall om personen som bloggar inte jobbar med skrift/språk i någon form. Live and let live, liksom.

Men ibland kan jag inte hålla mig. Som nu när den förtjusande och sympatiska Pernilla Wahlgren bjuder på ett bakom kulisserna-blogginlägg med rubriken “Behind the seans”.

Sug på den, du.

Sparad under: Kändisar,Media1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anna

    19/7 2009 @ 22:32

    hihi, hon åt även en god middag med “Förätt : Toust Skagen”!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7018 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110