Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Oemotståndligt

Av Kicki 19:05 19/7 2009 | 1 kommentar

Även om jag är språkpolis och inte kan gå in på en restaurang där menyn i fönstret är felstavad, försöker jag vara förlåtande mot personer som inte har fått samma inställning till språk och skrivande som jag. Jag förstår att bloggar får vara felstavade, i alla fall om personen som bloggar inte jobbar med skrift/språk i någon form. Live and let live, liksom.

Men ibland kan jag inte hålla mig. Som nu när den förtjusande och sympatiska Pernilla Wahlgren bjuder på ett bakom kulisserna-blogginlägg med rubriken “Behind the seans”.

Sug på den, du.

Sparad under: Kändisar,Media1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anna

    19/7 2009 @ 22:32

    hihi, hon åt även en god middag med “Förätt : Toust Skagen”!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4758 to the field below: