Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Ett tidsdokument?

Av Kicki 7:48 17/7 2009 | 1 kommentar

Malin kommenterade att “Din blogg är som ett privat fotoalbum, jag njuuuuuter”. Och jag började tänka: Ja, det går ju att gå tillbaka i tiden, vad kul! Precis som hon hängde jag runt i inläggen från april 2007. Och insåg att du, kära bloggläsare, kan se in i framtiden. Antingen det, eller så är du lite smartare än andra.

Exempel:
I april 2009 fick du rösta om vad du tyckte om programmet “Snygg naken”. Det dominerande svaret var “Vad tyckte jag om VAD, sa du?” Och en kvart senare lades programmet ner.

Tre dagar tidigare var jag på Modettes trevliga och välklädda släppfest (endast ELLE-galan har mer stylade gäster, och då räknar jag också in Guldknappen). Om tidningen sa de flesta som röstade här på bloggen (41%) att “jag är trött på modetidningar och alla självutnämnda fashionistas”, medan snudd på lika många (33%) sa “Inte speciellt kommersiell. Ser ut som Darling – minns hur det gick för den.” Och minns hur det gick för Modette.

I februari samma år, satt jag och försökte avsluta min roman. Jag tvivlade på att jag skulle lyckas, men hälften som röstade (50 %) peppade mig genom att svara “Ja, för det är hennes drömprojekt” på frågan “Kommer Kicki någonsin att bli klar med sin roman?”. Och dessa snälla röstande människor fick också rätt! Kanske just för att de röstade som de gjorde.

Av barn och dårar får man höra sanningen. Och av dig, kära bloggläsare.


Jag måste säga att det var roligt så länge det varade! Fast jag gillade ju Darling också

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Katarina (bjooti)

    17/7 2009 @ 10:00

    Jag gillade Modette (pappersvarianten) och var en sucker för Darling också.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6226 to the field below: