Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Snygga tjejer

Av Kicki 9:16 16/7 2009 | 1 kommentar

090715f.JPG
Först var vi på Lisa på Torget.

090715c.JPG
Sedan hotellet. Och skildes åt framför Kung Carl.

Sparad under: Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Malin

    16/7 2009 @ 22:43

    Du, den där bilden på dig på Lisa på torget fick mig att komma ihåg första middagen vi hade, du o jag, på Lisas. Jag var tvungen att gå in under arkiv och fick upp april 2007, tror jag att det var, och middagen som spårade ut hemma hos oss. Vi fick chokladsanera där Stian hade suttit… Ha ha, så jäkla kul att kolla på!Din blogg är som ett privat fotoalbum,jag njuuuuuter

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4811 to the field below: