Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Söndagens bravader

Av Kicki 10:08 29/6 2009 | 3 kommentarer

090628a.JPG
Fördrink på Ice bar på Nordic Sea Hotel.

090628b.JPG
Middag på Kungsholmens ponton, ett favoritställe i Sommarstockholm
.

Man skulle kunna tro att jag och Sam var slagna hjältar efter lördagens helkväll, men vi är inte sämre människor än att vi piffade till oss och tog våra italienska vänner till isbaren. Sist jag var där var caperna vita. De nya är blåa och mycket snyggare – Så snygga att jag övervägde att klämma ner min i handväskan. Till middag hade vi bokat bord på Kungsholmens ponton. Jag käkade grillspett och var mycket nöjd! Köttet smakade kolgrillat och var mört som attan, och pommes fritesen var to die for. Frittarna platsar lätt på Topp 3 på den berömda pommes frites-toppen. Till maten kom också en rejäl skål med god och fräsch sallad. Det enda som saknades var egentligen bea.

Sedan promenerade vi Norr Mälarstrand och tittade på folk och varmluftsballonger som höll på att trilla ner (se bilden nedan). Stockholm är ibland så härligt att jag aldrig vill jobba mer utan bara hänga runt i stan.

090628c.JPG
Klänningstopp, Tommy Hilfiger. Rosa kofta, H&M. Shorts, Oasis. Sandaler från lågprisbutik i Palma. Strandväskan är en present från min italienska väninna, och kommer med matchande necessär och sarong
.

Sparad under: Mat,Personligt3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  30/6 2009 @ 8:50

  Ni var inte i Rålis va? Jag gick förbi ett par där mannen var så himla lik Sam, han satt lutad mot ett träd och en blond kvinna låg med huvudet i hans knä. Försökte titta men jag såg inte ansiktet på henne. Såg himla mysigt ut i alla fall :-)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  30/6 2009 @ 9:20

  Nej, inte Rålis på söndagen. Låg hemma och serietittade på massor av avsnitt av “The Real housewives fo New York” då =)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  30/6 2009 @ 14:02

  Tänkte fel på dagen – det jag tänkte på var på lördagen. Hälsa Sam att han har en dubbelgångare :-)

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8040 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125