Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Lördagens bravader

Av Kicki 6:56 29/6 2009 | 1 kommentar

090627a.JPG
I lördags jobbade jag på förmiddagen, men på eftermiddagen hann jag ligga i Rålis.

kattpar.JPG
Där låg ett par som hade med sig en superlurvig katt, och istället för att lägga sig med den i skuggan försökte de bygga skugga åt katten av DN. Och så la de katten på isblocken ur picknickväskan. Djurplågeri eller inte?

090627b.JPG
På kvällen tog vi en drink på Anglais med våra vänner på besök från Rom.

sturehofddianafrancesco.JPG
Francesco och Diana gillade maten på Sturehof.

090627c.JPG
Det gjorde Sam också (han åt dalarömackan).

090627d.JPG
Sedan var vi på gårdsfest hos makeupartisten Mia Högfeld. Jag blev påmind om hur bra spriten tar när du har jobbat nästan dygnet runt i en vecka.

090627e.JPG
Mitt läppglans Color Fever Gloss 125 är från Lancômes höstkollektion Declaring Indigo.

Helgen har jag och Sam ägnat lite åt jobb men mest åt våra italienska vänner Diana och Francesco som har varit på besök. På dagarna har de sight-seeat (Fjäderholmarna, Skansen och så vidare) och på kvällarna har vi släpat runt dem på våra favoritställen och tryckt i dem massor av svensk mat. Diana älskar inlagd sill, Francesco gillar stekt strömming med potatismos.

Sparad under: Mat,Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Åsa Olofsson

    29/6 2009 @ 11:00

    Utan tvekan inte bra för katten!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7111 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125