Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Diors star product

Av Kicki 10:43 30/6 2009 | Kommentera!

jazzvaska-dior.JPG
Dior Jazz Club, 695 kr, Dior.

Vette fasen om det inte var Dior (under ledning av kreativa galningen Galliano) som var först med så kallade “star products”. I varje fall har märket varit kraftigt ansvarigt för att det har blivit en sådan hype kring denna typ av limited edition-produkt. En star product är en one-shot som endast säljs under en begränsad period. Den är alltid extralyxig och följaktligen extradyr. Den är också en perfekt present till oss som älskar glamour.

Men jag känner mig osäker på vad jag tycker om Diors senaste. Med inspiration från jazzens värld, har Dior skapat en liten lackväska som också är en ögonskuggepalett. Den kommer i två färgsättningar, 01 Smoky Jazz och 02 Purple Jazz. Jag tycker att skuggorna i ser väldigt spännande ut och längtar att testa dem. Men lackväskan i sig känns ovanligt billig och oraffinerad, ja nästan klumpig. Lanseras v. 35.

jazzvaska-2.JPG
Jazzcklub i 001: Liner, ögonbrynsskugga, matt skugga, två skimmerskuggor, high-lighter.

Sparad under: Nyheter,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6425 to the field below: