Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Höstens bästsäljare

Av Kicki 6:37 30/6 2009 | Kommentera!

bastsaljarehost2009.JPG
Rose Amethyst. Soft Blush i 02. Lancôme-lack i 013.

1. Estée Lauders Signature Lipstick i Rose Amethyst, 240 kr.
Egentligen kan du köpa läppstiftet bara för den vackra hylsans skull: Elegant, klassisk, lyxig. Men när du dessutom får ett ultraglansigt läppstift i den perfekta beigerosa, nästan-nude färgen Rose Amethyst, som syns som en kall, blekrosa ton på läpparna, finns det ingen anledning att inte slå till. Kvaliteten är från 00-talet, färgen från 80-talet och hylsan från 50-talet. What’s not to love? Mwah!

roseamethyst.jpg
Ber om ursäkt för det dåliga ljuset. Orkade inte dra ner persiennerna.

2. Soft blush, 345 kr, från YSL.
YSL kommer i augusti med härliga crèmerouge i tre färger: ett i en persiko-korall-färg, ett brunrosa och ett rosarosa. Konsistensen är absolut fantastisk, härlig och krämig, och den gör också att det är lätt att applicera rougen och få dem jämna. Lite i dyraste laget (345 kr) men för pengarna får du också en svåröverträffad glamourkänsla.

3. Lancôme-lack i färgen 013 Indigo Paris, 230 kr.
Aaron de Mey gjorde i vår ett starkt förstaintryck i sin roll som chefsmakeup-artist för Lancôme, när han plockade fram en dramatisk 80-talsinspirerad kollektion i svart och chockrosa, Pink Irreverence. Declaring Indigo är hans höst-look, som känns skrämmande rätt i tiden och den av de stora sminkföretagens looker som är absolut fräschast. Huvudfärgerna är guld och blått, och läpparna är rödare än rödast. Hett! Och som en glittrande vinternattshimmel är det djupblå nagellacket. Jag spår att det kommer att bloggas flitigt om denna produkt och att varenda modemedveten människa från Smygehuk till Treriksröset kommer att shoppa upp sig på detta lack. Detta är höstens svar på sommarens Orange Fizz-lack från Chanel. Très cool!

lancome-host-2009-a.JPG
På Lancôme är hösten blå och guld. Och röd!

lancomesblanagellack.JPG
Så här snyggt är lacket på. (V.v. igorera den dåliga lackningen.)

Sparad under: Nyheter,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7245 to the field below: