Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Finfin lunch… inte

Av Kicki 12:46 25/6 2009 | 4 kommentarer

finutanlapp.JPG
Linne, Marlene Birger. Klänning, H&M. Skor, Zara
.

Jag kände mig lite fin idag. Klänningen har inte bara fransar, utan också tyngd, och lagom tyngd gör att tyget svänger flott när man går. Lite som en cancan-dansös, fast en dyr sådan. (Igår hade jag däremot en klänning utan tyngd i tyget, och när det blåste satte den sig runt midjan. Då kände jag mig inte dyr alls.)

Ja, jättefin var jag på lunchen med YSL och käkade rimmad lax så det yrde runt öronen. Emélie Fauque på YSL är både trevlig och proffstrevlig på samma gång (annars brukar jobbkontakter vara antingen eller), vi förstod varandra, livet var härligt… Så flott var jag och livet att jag började tänka i rosévinsbanor, trots att jag borde sova ikväll. Ända tills jag kom hem och upptäckte att jag har haft mitt vita linne ut-och-in hela dagen. Och på axeln finns inte bara aviga sömmar utan också en prasslig fladderlapp som har stuckit uppunder min eleganta affärslunch.

Om du undrar vad jag har för storlek, eller hur mitt linne bäst ska tvättas, kan du fråga Emélie Fauque om det. Flott var ordet.

tvattlappsyns1.JPG
Très chic. Eller hur var det nu?

Sparad under: Jobb,Mode4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  25/6 2009 @ 21:28

  Skit också! När du kom på det kanske du yttrade en välkänd engelsk svordom, som lämpligt nog även låter som din lunchdates efternamn? Hehe.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Tania

  25/6 2009 @ 21:41

  Ursäkta…men jag började gapskratta :)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linda // Absolut Glam

  26/6 2009 @ 8:41

  Ouch.. men hon kanske inte såg? *hoppas* Och nu ska du få leka modebloggare en stund och svara på när du köpte din underbara H&M-klänning? Säg inte två år sedan, säg en vecka sedan och specificera sedan även gärna avdelning. Då blir jag glad. :)

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  26/6 2009 @ 10:46

  Eh… Tidigt i våras… Förmodligen H&M Hamngatan, det är mitt favorit-H&M, och i markplan…

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1009 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125