Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Mer hjälp Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mer hjälp

Av Kicki 13:51 24/6 2009 | 5 kommentarer

Jag och Camilla, Fridas t.f. chefredaktör, har suttit i flera veckor nu och funderat på vilka kändisar man gillar när man är 15 år. Du som läser den här bloggen är antagligen inte 15 år, men kanske känner du någon tjej som nätt och jämt fyllt moppe? Kan du i så fall vara snäll och fråga henne vilka kändisar hon gillar? Både män och kvinnor, både gillar som i “beundrar”, och gillar som i “vill veta mer om”. Det här är SÅ svårt för mig, som inte känner några tonåringar, så när jag säger “hjälp” nu, menar jag verkligen HJÄLP!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Sparad under: Jobb,Kändisar5 kommentarer »

5 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Neffy

  24/6 2009 @ 14:36

  Jag tycker om en hel del kändisar faktiskt. Robert Pattinson,Eva Longoria,Olsen twins,Pixie Peaches Geldof,Nicole Richie,Ed westwick,Gemma Ward & Will Smith :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Albin

  24/6 2009 @ 17:07

  Pfft, som om jag som kille inte gillade några kändisar!?

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av carmen

  24/6 2009 @ 17:15

  Alla skådespelare från Twilight tror jag är ganska heta just nu. Jonas-brothers, Tailor Swift, Miley Cyrus (som jag själv avskyr), Megan Fox, Shia Le Bouef osv.
  Gå in på väl vald amerikansk skvallersida/blog så kan du hitta mängder av info!
  Lite svenskt är alltid bra, jag tycker Robyn är en fantastisk förebild för alla tjejer!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Agent norrlands guld

  24/6 2009 @ 19:06

  Dead by apil, EMD och Måns Zelmerlöv skapade en hel del ljud och kö när de var på Grönan. Och där hänger ju mest fjortisar, annars tror jag Winnerbäck funkar men han är så tråkig bara. Han Ryan Reynolds är ju en hunk utan dess like så han lär ju gå hem hos femtonåringarna också.

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ingrid

  25/6 2009 @ 13:02

  Jag baserar min kunskap på systerdottern 13 år men instämmer i allt med/om Twilight (hjälp! vet inte ens vad det är, ska läsa böckerna i sommar för att bli lite mer “med”) och EMD. Det här med Highschool Musical är (eller har varit?) sjukt poppis tydligen.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3323 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110