Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Jävla snygg tant Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Jävla snygg tant

Av Kicki 11:31 23/6 2009 | 1 kommentar

dominika.jpg
Bild från Dominikas blogg.

Dominika bloggar om att hon är bostadslös. Och om att hon ibland sover över hos en ny bekantskap, en “gentleman”, men hemlig så klart, medan stambytet pågår i hennes lägenhet. Hon nämner också tre lesbiska snickare som jobbat på hennes stuga, i den här bostadssituationen och totalrenoveringen hon håller på med, och lägger in den här härliga sommarbilden på sig själv. Och jag säger bara: Den här bilden kan få mig också att bli en lesbisk snickare.

Sparad under: Kändisar1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Ally

    23/6 2009 @ 14:52

    Håller inte alls med dig. Personligheten räknas inte utseendet!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6620 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110