Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Chics 1-årsfest

Av Kicki 7:04 17/6 2009 | 1 kommentar

chicfest2.JPG
Jag och Chics chefredaktör Charlotta Flinkenberg har olika färg.

chihfest5.JPG
Lisen (skönhetsredaktör), Sofia och Katta jobbar på Chic
.

chihfest3.JPG
Carlos Norlén är fotograf.

chihfest7.JPG
Sanna Cederlöf är stylist.

chihfest4.JPG
Mia Högfeld är makeupartist.

chihfest6.JPG
Hampus och Frida är ihop (och Frida har en blogg).

Jag hade en jättetrevlig kväll och trivdes bra i min orangeblommiga klänning. Jag tog, som du ser, inga kändisbilder, men dem får du ändå på andra ställen. Jag fotar helst dem jag känner och gillar, och mina objekt är kändisar på sitt sätt – i mediesvängen.

Gillar du “riktiga” kändisar kan jag säga att Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren, Johan Pråmell, Carin da Silva, Josefine Sundström, Elin Kling, Lars Wallin och Tomas Brolin var där, liksom Salem Al-Fakir som spelade. Chics succébloggerska uppträdde förstås också. Man kan säga att Al-Fakir var förband åt henne.

chicfest1.JPG
23.30. Hemma, lite trött och lite glansig. Klänning: See by Chloé. Skor: Barbara Bui. Hår: Denise på Corinne & Friends. Smink: Ett hoprafs ur necessären.

img_2407essiewicked.JPG
På tassarna: Essies lack Wicked, som jag köpte i Sydafrika
.

Sparad under: Nöje,Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av CHICs 1årsfest igår — CHARLOTTAS BLOGG

    17/6 2009 @ 11:12

    […] kommer då äntligen lite bilder från gårkvällen. Vi är alldeles spaka idag, hela redaktionen. Det tar på krafterna att le […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6823 to the field below: