Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Fredag em i Troppan

Av Kicki 18:08 13/6 2009 | Kommentera!

090612a.JPG
Vid en pagoda på hotellet Pan Deis gård
.

090612c.JPG
Där drack vi rosa champagne.

090612e.JPG
Och åt god asiatisk mat

090612b.JPG
… med trevliga människor.

090612h.JPG
Jag hade badkläder på, så jag tog ett dopp mitt i rundturen.

I fredags eftermiddag, efter exakt en och en halv timmes solande, promenerade vår skandinaviska grupp till hotellet Pan Dei för lunch med mannen som varit borgmästare i St Tropez i 20 år. Pan dei är ett så fruktansvärt bra hotell att jag nästan inte vill blogga om det utan hellre ha det för mig själv. Men min mamma har lärt mig att man ska dela med sig, då här har du trots allt bilder.

Efter det, var det dags att flyga hem igen. Jag gjorde det mesta av det fria vinet i SAS Econoflex. Och det var ju tur, eftersom SAS hade haft sönder min (Sams) Victorinox-resväska. (När vi kom från Köpenhamn hade SAS haft sönder min okrossbara Samsonite-väska också. Två kvalitetsresväskor förstörda på mindre än tre veckor.) Jag var tvungen att reklamera den vid ankomst mitt i natten och jag därmed missade sista Arlanda Express, som jag redan hade köpt biljett till. Istället fick jag ta en taxi för 490 kronor. Hade jag inte varit på snusen hade jag varit sjukt aggressiv vid kvart över ett-tiden inatt. Det är ju inte som att jag inte är trött efter att ha levt loppan i Troppan.

090612f.JPG
Hittade en labradorvalp på Kastrup. Den var tyvärr inte till salu
.

Sparad under: Resor Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1462 to the field below: