Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Saker jag inte köpte igår 2

Av Kicki 11:38 8/6 2009 | 1 kommentar

090607d.JPG
Skinnjacka, 2499 kr, Oasis.

Jag blev väldigt förälskad i den här lilla skinnjackan med ofållade volanger som krage. Den hade varit störtfin över en liten sommarklänning typ den jag inte köpte, och skinnet var lyxigt mjukt. Men underarmarna (underärmarna?) var av resår à la stickad mudd, och jag tyckte det förtog det exklusiva intrycket. Så det blev ingen affär av.

Sparad under: Mode,Shopping1 kommentar »

1 kommentar »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av punan

  8/6 2009 @ 21:44

  Sånna här bilder som gör att jag avgudar dig och tycker att alla andra modebloggare o skönhetsmaffiosos kan gå å dö!

  jag älskar att du är äkta! TACK!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8513 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125