Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Till påskägget Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Till påskägget

Av Kicki 13:23 8/4 2009 | 1 kommentar

smashbox2in1.jpg
Hybrid 2-in-1 Luminizing Primer, 395 kr/29 ml.

Smashbox primer Photo Finish Foundation Primer är redan kultförklarad. I vår kommer märket med en new and improved variant av den, en hybrid där primern är blandad med en lystercrème. Och den är så jävla bra. Du får jättefin lyster i ansiktet, som om du är världens mest utvilade person som just har varit på medelhavssemester och är nyförälskad. Och detta utan att se flottig ut. Visserligen kan du ta det lugnt med den i t-zonen, brer du på för mycket där ser du ut som en julgranskula, men det är inte svårt att få den tunn och heller inte svårt att lägga på lite foundation om den blir för glänsande. På ett pressmöte som ett helt annat märke höll, överhörde jag när två andra skönhetsredaktörer, Emelie JohanssonToppHälsa och Emma NybomCosmo, hyllade den. Dessutom är den hyggligt dryg.

Ärligt talat: Väl investerade pengar för dig som känner dig grå och glåmig.

Sparad under: Recension,Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Johanna

    8/4 2009 @ 14:24

    Jag använder den gröna photo finish foundation-primern, den här råkar inte finnas med gröna pigment i?

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3951 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110