Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Igår Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Igår

Av Kicki 7:49 27/3 2009 | Kommentera!

tacobar1.JPG
Jessica Fogelsjöö
.

tacobar2.JPG
Kvällens tredje deltagare.

Igår träffade jag Jessica, som jag inte har sett sedan gudvetnär. Alla bord runt Stureplan var upptagna igår. Vi hade inte bokat, för när jag var ute i tisdags var alla restauranger halvtomma så jag trodde inte det behövdes. Som frilans glömmer man ju att det kommer lön den 25:e. Men till slut hittade vi sköna barstolar på Taco Bar, ett underskattat ställe! Hasse Shimoda och Jonas Hessman var där med en blond, glad tjej som jag inte kunde placera.

Tacos är mycket bra när man inte får äta vete.
Småbarnsföräldrar är mycket bra när man vill gå ut men ändå komma hem tidigt.

Sparad under: Mat,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2301 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110