Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Igår

Av Kicki 7:49 27/3 2009 | Kommentera!

tacobar1.JPG
Jessica Fogelsjöö
.

tacobar2.JPG
Kvällens tredje deltagare.

Igår träffade jag Jessica, som jag inte har sett sedan gudvetnär. Alla bord runt Stureplan var upptagna igår. Vi hade inte bokat, för när jag var ute i tisdags var alla restauranger halvtomma så jag trodde inte det behövdes. Som frilans glömmer man ju att det kommer lön den 25:e. Men till slut hittade vi sköna barstolar på Taco Bar, ett underskattat ställe! Hasse Shimoda och Jonas Hessman var där med en blond, glad tjej som jag inte kunde placera.

Tacos är mycket bra när man inte får äta vete.
Småbarnsföräldrar är mycket bra när man vill gå ut men ändå komma hem tidigt.

Sparad under: Mat,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1838 to the field below: