Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Tävling Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vinnare

Av Kicki 8:47 15/6 2009 | Kommentera!

Äntligen! Förlåt att det har dröjt, men här är ni som har vunnit en strandväska fullproppad med solkrämer och bra basprodukter från Vichy:

ANNA, som var den första att tala om för mig att det faktiskt är kul att få rapporter från pressvisningar: “Jag tycker att det är roligast att läsa om när du har varit på olika pressvisningar, vad de har visat och vad vad du tycker om de olika grejerna. Det är kul att se vad det är för nyheter som kommer, känns som om du bjuder på en exklusiv förhandsvisning!”

EMILIA, som verkar vara tävlingsproffs och har ett tre verser långt rimmande svar.

JOHANNA, som har fler bra synpunkter, bland annat: “När du exempelvis har umgåtts med en väninna eller varit på ett kalas och i bildtexten skriver “Amanda bar läppstiftet x i färgen x från x”. De här inläggen är de jag blir mest inspirerad av!”

Hör av er ska ni få ert finfina pris! Förhoppningsvis får ni användnings för solprodukter i sommar, även om det inte känns så idag…

Sparad under: Skönhet,Tävling Lämna en kommentar »

Han har något viktigt att säga:

Av Kicki 14:27 2/6 2009 | 2 kommentarer

tyson2.jpg
“Glöm inte att tävla om en hel väska full med solprodukter och annat!”

Sparad under: Kändisar,Tävling2 kommentarer »

För att fira det fina vädret

Av Kicki 17:31 31/5 2009 | 29 kommentarer

 
Själva väskan – här tom, men den kommer att komma till dig full av produkter!

Den 5:e mars bloggade jag om en pressvisning hos Vichy där jag fick sommarens bästa strandväska. Strandväskan har nämligen resår i toppen av varje innerficka, så småsaker kan ligga tryggt. Faktum är att väskan är så bra att jag frågade Sara på Vichy om jag kunde få tre stycken som tävlingsvinster till bloggen, med en uppsättning trevliga produkter i varje, och hon sa ja. Till exempel ville jag ha olika varianter av Capital Soleil-solcrèmer, då min testperson har recenserat dem så här: “… går lätt in  i huden och känns hyfsat dryg. Någon säger att den luktar ingenting, någon säger att den luktar gott och någon säger att den luktar … solkräm. Ingen känner sig kladdig efteråt och det känns att krämen sitter kvar efter badet.” Allt du behöver av en solkräm, alltså. Och Vichys deodorant använder jag själv, så den kommer också med i väskan!
Som du vet har jag ju bara priser som jag själv verkligen tycker är bra, och initiativet till tävlingarna kommer från mig, inte från skönhetsföretag som vill produktplacera.

Du kan vinna ett paket som innehåller:
1 fräsch och praktisk strandväska
Capital Soleil solcreme till ansikte SPF 30, 149 kr/50 ml
Capital Soleil solcreme till ansikte SPF 50+, 175 kr/50 ml
Capital Soleil sollotion till kropp SPF 20, 159 kr/150 ml
Capital Soleil solspray till barn SPF 50+, 189 kr/125 ml
Lipidiose Nutritive bodylotion, 219 kr/400ml
Vichy antiperspirant deodorant, 95 kr
Totalt värde på produkterna: 986 kr, medan väskans värde är oskattbart 😉

Det finns tre fullpackade väskor att vinna. För att tävla så kryssar du i enkätfrågan här under, och svarar sedan på utslagsfrågan: Vad är det absolut mest intressanta att läsa om i skönhetsinläggen på den här bloggen, och varför? Svara i kommentarsfältet. Obs! Utslagsfrågan gäller enbart skönhetsinläggen, inte bloggen i allmänhet!

Vilken typ av inlägg läser du helst i denna blogg?
Tillbaka till röstning

Senast onsdag 3 juni klockan 08.00 ska din kommentar vara postad för att du ska få vara med och tävla om den fin-fina strandväskan. Lycka till!

Sparad under: Skönhet,Tävling29 kommentarer »

Vinnare frågestund

Av Kicki 11:45 19/3 2009 | 2 kommentarer


Vilka bra frågor jag fick!

Det fanns tre Armani-nagellack i mörkrött att vinna i min frågetävling.
1. Ett för den mest oväntade frågan.
2. Ett lack till den som ställde frågan som det var roligast för mig att svara på.
3. Ett lack till den som flest bloggläsare har nytta av.

Och vinnarna är:
1. “Har Lars ALLTID mössa på sig, eller är det bara när du fotograferar honom?” Lisa.
2. “Jag undrar när din detox tar slut? Jag vill gärna dricka vin med dig. Vill du dricka vin med mig?” Jessica.
3. Michaelas 13-frågorsmaraton.

Jessica, Lisa och Michaela – hör av er med hemadresser på min mail, så ska ni få varsitt bergfast Armani-lack! Jag rekommenderar det till svarta kläder (på händerna) eller på fötterna hela sommaren lång.

Sparad under: Skönhet,Tävling2 kommentarer »

And the winners are

Av Kicki 8:08 11/3 2009 | 5 kommentarer

Första priset i Arden-tävlingen, värde 1910 kr, går till den rimmande Emilia U, som också har kommit med en konstruktivt förslag på vad hon vill se mer av i bloggen. Egentligen tycker jag att de som tävlar utan att våga ge negativ kritik till bloggen har fuskat lite, men jag kan ha överseende med detta just för att Emelia rimmar lika bra som min pappa. Grattis! Paketet i “medium” är ditt.

Det andra första priset går till Marie-Louise, som saknar praktiska steg-för-steg-guider och är den första tävlande som efterlyser mer exakta instruktioner. Grattis! Paketet “Light” är ditt.

Dessutom var det så många finfina bidrag att jag övertalade Elizabeth Arden att skönka bort tre tröstpriser också. Min nya favoritfounation Pure Finish Mineral Powder Foundation, med borstset, totalt värde 520 kr, går till Isabelle (påpekar att priser inte får saknas!), Linnéa (som föreslår instruktionsfilmer) och Maria (som är den första som tycker att jag borde vara mer aktiv i kommentarsfältet). Grattis till er!

Vinnare, hör av er på info snabela kickinorman punkt com med era adresser så ska jag se till att ni får era vinster. Och tack du som tävlande men inte vann, din feedback har varit värdefull och jag ska tänka på vad du har sagt när jag bloggar vidare.

PS. Jag älskar att jag har stalkers. Textstalkers är dessutom så mycket trevligare än andra. DS.

Sparad under: Skönhet,Tävling5 kommentarer »

Fråga Kicki

Av Kicki 7:54 10/3 2009 | 16 kommentarer

intresseklubben.jpg
“Vad sa du nu igen?”

Jag har nu förstått att du vill att jag ska kommentera kommentarerna här på bloggen. Tidigare när jag har kommenterat kommentarer, har nämligen kommentarerna slutat att komma. Så då har jag dragit slutsatsen att det inte är min sak att gå in och lägga mig i vad du kommenterar, att ordet ska vara fritt i kommentarsfältet, och därför ska inte jag hålla på att skriva där. Har jag inte fått en direkt fråga, har jag alltså inte svarat på kommentarer alls.

Nu förstår jag att det har varit fel slutsats. Nu förstår jag att du VILL att jag ska kommentera själv. Så för att kompensera att jag har varit så otillgänglig för tvåvägskommunikation tidigare, tänkte jag nu testa en sån här frågestund som jag har sett att andra bloggare har. Alltså: Du kan fråga mig vad du vill. Makeup, relationer, karriär, hunduppfostran, detox och kost, träning, väninnor, hudvård, romanförfattande, hur man blir min assistent, vilken spf som är bäst i Kambodja, små vs stora snoppar, allt om terapi, restaurangtips i Venedig, hur man behandlar vuxen-acne, hur Hannah Graaf är egentligen, vad du vill! Jag kommer att svara ärligt.

För att du ska våga fråga, kommer tre frågande personer att belönas med ett mörkrött nagellack från Armani, värde 255 kr. Armanis lack är det jag har testat på sistone som sitter absolut bäst. Så här såg mitt ut efter nio dagar (totalt satt det i över två veckor):


Det är inte färgen på bilden som har skrivit brevet. Den färg du kan vinna är mörkare röd.

Try it! You might like it. Ställ din fråga innan onsdag 11 mars kl 09.00. De frågor som belönas är 1. den mest oväntade, 2. den som är roligast för mig att svara på och 3. den som flest bloggläsare har nytta av. Och fortsätt också att tävla om Elizabeth Arden-paketet. Kör hårt!

Sparad under: Skönhet,Tävling16 kommentarer »

Kör på!

Av Kicki 15:20 3/3 2009 | 1 kommentar

Fortsätt för all del att i förrförra inlägget svara på varför det blev så futtigt tävlande i helgen, och berätta gärna lite om vad du vill vinna, hur långa tävlingarna ska vara och vilken typ av tävlingsfrågor du vill ha för att du ska tävla!

Sparad under: Tävling1 kommentar »

Viva la Diva – eller?

Av Kicki 9:55 | 32 kommentarer

temptationladiva.jpg
Viva la Diva tropiska vårlook, värd 580 kr. Smaskens. Eller?

Okej. Jag drog tre vinnare. Egentligen fanns det fler smink-paket att tävla om, men de andra tävlingsbidragen var inte nog bra för att få vinna (till exempel någon som stavar sin blogg “licence to chill“). Du kanske tycker jag är taskig nu, men för att få gratis smink för 580 spänn så måste man faktiskt prestera lite extra. Det är en tävling, inte bara presentutdelning.

Vinnarna är:
Louise
, som föreslår Suntuis blogg (smart och välskriven).
Jane, som tipsade om danska Slagtenhelligko (fina bilder!).
Maria, som föreslog Evanne (glam utan att vara från Stockholm).
Hör av er med adress så kommer sminket på posten!

Men! Nu vill jag veta varför det var så dåligt tävlande i helgen. Jag har funderat över några orsaker:

  • Var du, kära bloggläsare, bortrest?
  • Håller jag på att tappa greppet om dig, för att bloggen har blivit sämre?
  • Var tävlingen för svår eller tråkig?
  • Var inte vinsten nog bra?

Svara på detta i kommentarfältet, så har du chansen att vinna ett makeup-kit från Viva la Diva, likadant som det det tävlades om. Och vill du inte ha ett sånt, kan du väl vara snäll och svara ändå. För får jag ingen klarhet i detta så slutar jag med tävlingar.

Sparad under: Skönhet,Tävling32 kommentarer »

Tävling 20

Av Kicki 11:35 27/2 2009 | 14 kommentarer

temptationladiva.jpg
Tropical Temptation-kit, 580 kr, Viva la Diva.

Nä hörrni, var det inte väldigt länge sedan jag lottade ut roligt smink? Jo, det var det. Jag tycker vi tar och ger bort lite härligt smink för att fira att februari snart är slut!

Viva la Divas vårlook innehåller tre knalliga lack, en grön och en svart mascara, en ögonskuggspalett och tre eye candy. (Eye candy är vattenfast, skimrande ögonskugga i mousseliknande konsistens.) Färgerna är starka och härliga, produkterna roliga att leka med. What’s not to like?

Vill du vinna hela looken?

För att tävla svarar du på tävlingsfrågan i kommentarsfältet. Du har hela helgen på dig att lösa uppgiften.

Fråga: Vilken är din favoritblogg (förutom denna)? Svara med länk till favoritbloggen.Var noga med att fylla i din mailadress korrekt, annars diskvalificeras du av den enväldiga och omutbara juryn (=jag). Senast klockan 10.00 måndag 2 mars ska ditt svar vara postat för att vara med i tävlingen. Du som har följt mina tävlingar vet att fyndiga och välskrivna svar premieras. I detta fall premierar jag även förslag på roliga och smarta bloggar. Lycka till!

Sparad under: Skönhet,Tävling14 kommentarer »

Vinnare Bobbi Brown

Av Kicki 16:18 13/1 2009 | 14 kommentarer

bobbib-vinster.JPG
Grattis, Anna!

Anna vann Bobbi Brown-kittet, för den roliga idén med “vart tredje är ett ja”:
Mitt löfte är att ha roligare och att dricka mer champagne! För att kunna hålla detta har jag bestämt att var tredje svar måste bli JA! Har jag sagt nej till två saker måste den tredje bli ett ja. Dumt löfte, för nu ska jag tydligen åka på rockkryssning med Silja Line!

Jag tycker det fanns fyra-fem till som också var värdiga vinnare, men jag vet inte om jag ska nämna dessa. Vad tycker du som tävlar? Vill du veta om du var så fyndig att du nästan vann, eller blir det bara jobbigt?

Jag har en fråga till: Ni som har vunnit beauty tidigare, vad tycker ni om era vinster?

Och du som har fått mail om att du har vunnit, men inte har fått din vinst än, hör av dig!

Sparad under: Skönhet,Tävling14 kommentarer »
Nästa sida »
 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110