Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Malplacé

Av Kicki 10:28 26/2 2009 | 1 kommentar

malplace1.JPG
Villeroy & Boch, tror jag.

Är det bara jag, eller är porslinet på Le Rouge asiatiskt snarare än franskt? Och när vi ändå är inne på felplacerade servisdelar, skulle jag vilja väcka frågan om Tranans tekannor verkligen funkar så bra med de Lady&Lufsen-rutiga dukarna och den generella bistrokänslan?

malplace2.JPG
Verkligen?

Sparad under: Övrigt1 kommentar »

Tävling 11

Av Kicki 7:44 6/10 2008 | 27 kommentarer

Jag trodde att det skulle bli svårt att få företag att ställa upp på utlottningar på en blogg, men jag hade fel. Så vi fortsätter att tävla om mina favoritskönhetsprodukter ett tag till!

Men nu är jag hemma från Frankrike så nu blir det inga såna där sega tvåveckorstävlingar. Nej, nu har du ett enda, snabbt dygn på dig att vara med och tävla om en riktigt mirakulös hårprodukt: Dust-it från Osis+.

Dust-it är ett slags torrvaxt som du pudrar ner i hårbotten och får enorm volym. Det var Carolina Gynning som tipsade mig om denna revolutionerande volymhöjare första gången, sedan dess har jag spridit evangeliet vidare och de flesta som testar är lika glatt överraskade som jag. Gör tunt, fint, skandinaviskt hår tjockare och dessutom enklare att styla.

dust_it_liten.jpg
Volymgivande torrvax, 165 kr, Osis+/Schwartzkopf.

Vill du vinna en av tio (!) stycken Dust-it? Svara då först på kryssa-i-frågan här och svara sedan i kommentarsfältet på själva tävlingsfrågan (se nedan).

 

 

Om jag fortsätter att ha skönhetsutlottning då och då, vad vill du helst vinna? (Kryssa i endast ett svarsalternativ!)
Visa resultat

Tävlingsfråga: Toppen att du fyllde i dina favoritvinster här ovan. Men nu skulle jag också vilja veta: Om du får hitta på exakt vilken skönhetsvinst som helst, vad skulle du vilja vinna då? Besök på ett favorit-spa (vilket då?) eller kanske en riktigt lyxig foundation från ett flott märke? Berätta mer, fantisera fritt och du kan vinna Dust-it!

Senast klockan 08.00 imorgon bitti (7 oktober) vill jag har ditt svar. Svar postade senare får inte vara med och tävla. Tänk på att fylla i din mailadress korrekt, den är min enda chans att kontakta dig.

Ev. vinstskatt i samtliga tävlingar på min blogg betalas av vinnaren. Jag är inte säker på att det gäller tävlingar med så låga värden men jag skriver det som vanligt ändå för säkerhets skull. Lycka till!

Sparad under: Kändisar,Övrigt,Skönhet27 kommentarer »